Servicii

INTERMEDIA FURNITURE

Proiectul tau conteaza

Intermedia Furniture iti oferta toate serviciile de care ai nevoie pentru ca proiectul tau sa fie unul de succes.

PRODUCTIE MOBILA

Producem mobila la comanda la cele mai ridicate standarde in fabrica proprie din Bucuresti. Fabrica este dotata cu utilaje moderne computerizate.

La noi in fabrica ideea ta devine realitate. Aceasta etapa este o impletire intre pasiunea pentru design si cunostintele tehnice solide pe care le-am dobandit de-a lungul anilor. Aceasta imbinare are ca rezultat o mobila de calitate superioara, cu un design modern si unic.

PROIECTARE CAD

Inainte de productie, proiectul se face asistat de calculator, unde corpurile de mobilier sunt desenate, modificate si actualizarea se transmite automat catre utilaje computerizate cu tehnologie aplicata pentru gauri, frezaje, canturi.

Proiectarea CAD ne permite modificarea rapidă a designului fara erori de constructie.

Rezultatul complet al proiectarii ne ajuta în mod optim in procesul de configurare, vizualizare, comanda si productie.

IMPLEMENTARE PROIECT

Implementarea proiectului este o etapa importanta pentru ca proiectul dumneavoastra sa devina realitate. Dupa finalizarea peretilor, plafoanelor, sapei si placarilor din bai, venim pe santier pentru masuratorile necesare executiei mobilierului.

Majoritatea pieselor de mobilier sunt gandite personalizat pe anumite spatii, din perete în perete sau din pardoseala in tavan, fapt care necesita dimensiunile finite ale casei.

Pentru ca un proiect de mobilier include mai multe etape in procesul de implementare, dupa ce luam masuratorile de pe santier, organizam intalniri ca sa discutam detalii ale pieselor de mobilier inainte de a le pune in executie.

Este important ca in aceasta etapa sa cunoastem lista cu aparatura/echipamente, electrocasnice sau alte accesorii speciale pe care le vom incorpora in mobilier.

DESIGN INTERIOR

Proiectul tau va fi realizat de catre un arhitect specializat in design interior. Poti fi sigur ca intreg procesul de design va fi realizat in cel mai mic detaliu. Cu cat informatiile primite de la tine sunt mai clare, cu atat mai bine.

Recomandarile de mobilier personalizate si ideile de decor te vor ajuta sa vezi cum stilul tau preferat se proiecteaza in spatiul tau.

RANDARI ARHITECTURALE

Te vom ajuta sa intelegi si sa vezi spatiile tale amenajate, înainte de a face vreo achizitie, prin randari arhitecturale.

Practic, randarea este o fotografie rezultata in urma procesarii computerizate a unui model 3D, model ce va integra toate detaliile proiectului.

Cu cat stim mai exact finisajele, precum: parchet, plinta, usi, culori de lavabil, tapet, mobilier, cu atat randarea va fi mai apropiata de realitate, iar tu vei putea sa ai o viziune de ansamblu, inainte de achizitie.

Randarile de interior ne permit sa vorbim acelasi limbaj pentru ca discutam privind aceeasi imagine si e mult mai usor sa avem un proiect complet cu imagini fotorealiste pe care sa ne bazam atunci cand incepem etapa de executie.

PROJECT MANAGEMENT

Toate serviciile de mai sus nu ar functiona fara un project management adecvat. Nu spunem ca facem totul perfect, dar vrem ca in fiecare zi sa devenim mai buni iar clientii nostri sa ne recomande cu inima deschisa.

Project management inseamna lucrul bine facut si asumat. Un manager de proiect este siguranta pe care ti-o oferim pentru ca totul sa se termine incununat de succes.

Cateva etape pe care le parcurgem in planul de project management: definim obiective; identificam fluxul de lucru; calendar, buget; realizam proiectul 2D sau 3D, mostre; identificam culori potrivite, materiale; gasim solutii de funcționalitate; informam clientul cu privire la costuri si la modul de lucru;

Hai sa discutam despre proiectul tau!